Wat mogen we van de nieuwe iOS 11 van Apple verwachten?

Woensdag, 19 April 2017

Wat mogen we van de nieuwe iOS 11 van Apple verwachten?

Er verspreiden zich al verschillende geruchten in verband met de nieuwe iOS.
De iOS’s zijn gewoonlijk beschikbaar voor het grote publiek in de maand september, maar voor de ontwikkelaars zal het al beschikbaar zijn op 5 juni 2017 tijdens de opening van de “Apple Worldwide Developers Conference”, de jaarlijkse conferentie georganiseerd door Apple in San José. Alle ontwikkelaars met een account kunnen de nieuwe iOS versie testen en al zijn updates volgen tot de beschikbaarstelling voor alle gebruikers.

Verschillende geruchten die overzees circuleren spreken over een optimalisering van de iPad Pro en zijn besturingssysteem. De Apple tablet heeft al lang geen wijzigingen of belangrijke updates ondervonden, we mogen dus hopen op enkele verrassingen. Andere geruchten hebben het over de optimalisering van zijn Pencil en nieuwe mogelijkheden om notities aan sommige applicaties toe te voegen (Safari, iMessage, enz.).

Aangezien Apple nu ook de toestemming heeft gekregen van de Amerikaanse “Federal Aviation Administration” om drones over het Amerikaans grondgebied te laten vliegen, mogen we dus belangrijke verbeteringen van de applicatie “Kaarten” verwachten. Het zouden real-time updates kunnen zijn van het verkeer alsook wijzigingen van de interne cartografie. De directie van de Amerikaanse mastodont heeft ook meerdere keren verklaard dat hij de invloedsfeer van openbare plaatsen aan zijn gebruikers wou kunnen aangeven.

Het is ook belangrijk te onthouden dat Samsung op zijn laatste smartphone, de Samsung Galaxy S8, nu ook een irisscanner heeft. We verwachten dus ook een soortgelijke optimalisering bij Apple.
Er zullen wel nieuwe connectie middelen bestaan tussen de verschillende Apple toestellen, omdat het bedrijf uit Californië al heeft aangekondigd dat het zijn eigen IoT wilt ontwikkelen.

Naast de verschillende overwogen opties, die we hopen werkelijk zullen zijn in de nabije toekomst, houdt Apple alle details van deze laatste versie nog geheim.

Nog een beetje geduld en we zullen eindelijk alle details ontdekken, maar we mogen al bereid zijn dat niet alle Apple toestellen compatibel zullen zijn, alleen 60% waren compatibel met de 2016 versie. U kan intussen, voor al uw professionele events, u digitale behoeften aan bedrijven zoals LiveRental vertrouwen, die smartphones en tablets te huur aanbieden. Geniet van de recentste apparaten met natuurlijk de nieuwste updates, zowel iOS als Android.