Onze cliënten

Een uitgebreid gebruikspalet en evenveel technische expertise

Vanaf haar oprichting heeft LiveRental niet minder dan 20.000 keer haar diensten verleent aan 10.000 cliënten.  Elke klantbehoefte is uniek en dankzij deze grote variëteit hebben onze teams kennis en technische expertise op kunnen doen op allerlei verschillende gebieden in de sectoren communicatie, informatica, amusement en digitalisatie.  Om die expertise te illustreren, laten we je hieronder de 10 bij onze klantprojecten meest voorkomende vormen van professioneel gebruik zien.

Enquêtes

Verhuur van tablets met touchscreens voor een digitale enquête

Honderden van onze cliënten kiezen ervoor een iPad of mobiel tablet te huren voor het organiseren van een enquête. Het gebruik van tablets met touchscreen biedt immers allerlei voordelen voor de organisatoren van die enquêtes, peilingen of tevredenheidsbeoordelingen.
De gehuurde tablets kunnen wifi hebben of mobiel zijn om de verzamelde gegevens permanent in de cloud op te slaan. LiveRental kan zorgen voor multipoint-levering, wat onze cliënten in staat stelt bij elke onderzoeker een tablet te laten bezorgen die gebruiksklaar is, geconfigureerd, opgeladen, over 4G of 5 beschikt en een draagband of draaibare handgreep heeft. We hebben gedegen ervaring op het gebied van enquêtes en begrijpen de behoeften van onze cliënten perfect. Om die reden werken we jaar in, jaar uit samen met de belangrijkste landelijke opiniepeilingsinstellingen.

Examens en opleidingen

Verhuur van computers of tablets voor de onderwijssector

Elk jaar opnieuw nemen onderwijsinstellingen het besluit af te zien van het traditionele papier en over te stappen op digitale examens. Sommige gaan over tot het huren van tablets voor eenvoudige meerkeuzevragenlijsten, terwijl andere krachtige computers moeten huren om de kandidaten in staat te stellen met 3D-software te werken. Dankzij een uitgebreid en gevarieerd apparatuurassortiment kan LiveRental elk soort onderwijsinstelling begeleiden bij de organisatie van de examens. Er is geen limiet aan de apparatuur, zodat grote aantallen kandidaten tegelijkertijd kunnen worden geholpen. Voor degenen die dat willen kunnen we de examens van A tot Z organiseren, door werkplekken te creëren, apparaten te configureren, een wifinetwerk te installeren of secretariaten en correctieruimtes in te richten. Onze teams beschikken over grote ervaring op het gebied van examens en opleiding.

Verkiezingen en stemmen

De organisatie van verkiezingen gaat ook over op digitaal!

Net als bij examens levert digitalisatie van het verkiezingsproces een groot aantal voordelen op voor de productiviteit en kwaliteit. LiveRental is de officiële partner van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in digitale verkiezingen, zoals algemene verkiezingen, sociale verkiezingen of gemeenteverkiezingen in bepaalde landen in Europa.
De huur van computers of tablets voor verkiezingen is een kostenbesparende en betrouwbare methode voor de inrichting van stembureaus en het opzetten van een digitaal verkiezingssysteem. Ook op dit gebied hebben onze teams uitgebreid ervaring opgedaan bij talrijke usecases overal in Europa. In bepaalde gevallen kunnen we onze cliënten begeleiden bij het opzetten van een compleet stembureau met tablets om te stemmen, computers, printers, identiteitskaartlezers en informatieschermen.

Sportevenementen

Voor wereldcupwedstrijden en toernooien vertrouwen federaties op LiveRental om organisatorische medewerkers van apparatuur te voorzien.

De organisatie van een internationaal toernooi betekent vooral tewerkstelling van honderden of duizenden tijdelijke medewerkers. LiveRental helpt belangrijke organisatoren van sportieve evenementen bij de uitrusting van hun medewerkers met smartphones, tablets of computers. Huren van smartphones is een uitstekende oplossing om alle organisatorische medewerkers van een betrouwbaar en veilig apparaat met een speciale simkaart te voorzien. Buiten de wereld van sport en evenementen is huren van IT-materiaal voor een korte periode een perfecte oplossing voor het plaatsen van tijdelijke apparatuur, of het nu is voor consultants, ingenieurs of voor op de korte of middellange termijn van enkele maanden aangestelde promotors.
De logistiek voor onze cliënten kent geen grenzen. We kunnen gehuurde tablets en computers naar overal ter wereld verzenden en tijdelijke inklaring voor ze regelen.

Beurzen, jaartentoonstellingen en festivals

Tablets voor de verkoop zijn supporttools bij bestelling of betaling tijdens nationale en internationale jaartentoonstellingen

LiveRental begeleidt al jarenlang distributeurs, merken en groothandelaars bij de organisatie van hun jaarlijkse tentoonstellingen. Deze trefpunten zijn voor hen de gelegenheid direct in hun stands bestellingen of eventuele bestellingen op te nemen. Het gebruik van gehuurde tablets is een perfecte oplossing om een evenement tijdelijk uit te rusten met apparatuur om bestellingen op te nemen of betalingen van cliënten te innen. Mobiele tablets met touchscreen of wifi worden al een aantal jaar erkend als uitstekend geschikte terminals voor verkoop en incassering op het verkooppunt bij jaartentoonstellingen en op festivals. Onze projectteams en technische teams zijn goed bekend met de evenementensector en kunnen u advies geven bij de keuze van uw apparatuur en de configuratie ervan.

Marketingactivatie

De marketingsector werkt al jarenlang met LiveRental samen voor digitalisering van zijn activiteiten.

Marketingbureaus zijn al lange tijd onze partners. Ze behoorden tot de eersten die overgingen op het huren van een iPad voor stimulering en innovatie op hun apparatuur ter plaatse. Onze teams konden deze cliënten kant-en-klare mechanismen bieden, inclusief spellen op tablets en animators ter plaatse of op verkooppunten overal in het land. Een tablet huren voor een marketingevenement betekent dat de cliënt zeker kan zijn van een betrouwbaar apparaat, beperkte gegevensverzameling en een voor de animators eenvoudig te gebruiken tool. Huren is niet alleen ideaal voor evenementen van korte duur, maar ook een bijzonder praktische oplossing voor bureaus die aanvullende verkoopkrachten ter plaatse inzetten voor de duur van een paar maanden. Computers voor tijdelijke verkoopkrachten huren is een voordeligere oplossing dan aankoop of een huurcontract van drie jaar.

Receptie & toegangscontrole

Duizenden bezoekers snel en zeker ontvangen

Bij evenementen als jaartentoonstellingen of corporate evenementen is de receptie een niet te onderschatten voorziening. De huur van apparatuur voor de receptie toevertrouwen aan een betrouwbare partner is dan ook van het grootst mogelijke belang. Wat de gebruikte technologie ook mag zijn, LiveRental kan zorgen voor de nodige receptiefaciliteiten: verhuur van computers, smartphones, barcode, printers of welkomstschermen. Dit zijn enkele van de meest verhuurde apparaten voor organisatie van een gestructureerde ontvangst en toegangscontrole. Talrijke uitgevers van gespecialiseerde software stellen hun vertrouwen in LiveRental voor alle praktische en technische aspecten van hun oplossing, wat ons in staat stelt een degelijk en betrouwbaar samenwerkingsverband op de lange termijn te creëren.

Teambuilding

Verschillende applicaties voor cohesie binnen de onderneming

Evenals bureaus op het gebied van marketing, hebben in teambuilding en evenementen gespecialiseerde bureaus voor de cohesie in teams hun animaties bij het uitkomen van de eerste tablets gedigitaliseerd. Nu al 10 jaar gaat de organisatie van speurtochten, quizzen en oefeningen in creativiteit hand in hand met de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Huren van een 14 GB iPad bijvoorbeeld is een veel gebruikte oplossing bij de organisatie van grote speurtochten in steden of attractieparken. Wat creativiteit betreft, is het huren van een krachtige iPad Pro een perfecte oplossing voor brainstorming, methodiek of creatieve uiting. En fotografie blijft niet achter. Een iPhone huren met een leuke fotoapplicatie is een mooie gelegenheid voor het creëren van teambuildingsspellen rond afbeeldingen en fotografie.

Werving

Tablets of iPad-standaards voor ondersteuning van de sollicitatie

Neem je deel aan een wervingsevenement? Gehuurde tablets met touchscreen of iPad-standaards kunnen een praktische en ludieke oplossing zijn om je kandidaten hun sollicitatie in te laten dienen via een gespecialiseerde applicatie.
LiveRental begeleidt de HR-afdelingen van sommige ondernemingen en ook wervingsbureaus voor de hele duur van hun jaarlijkse wervingsevenementen. Grote bureaus voor consultancy en werving of digitale HR-oplossingen huren gerenommeerde tablets voor de organisatie van hun kortdurende nationale wervingscampagnes.

Televisie, bioscoop en tv-series

De iPhones van LiveRental in beeld bij belangrijke Netflix-series!

Digitale apparatuur heeft haar intrede gedaan in het dagelijks leven van iedereen. Rekwisiteurs en decorontwerpers zien het dus goed als ze vinden dat het ook een plaats moet krijgen bij de decors en accessoires voor de nieuwste opnames van films en tv-series. Onze smartphones zijn daarom regelmatig terug te zien in Europese tv-series. Veel regisseurs en andere professionals uit de filmwereld maken voor de apparatuur voor hun enscenering en acteurs gebruik van onze huuroplossingen voor telefoons en tablets. Ze vertrouwen ons soms zelfs de complete inrichting toe van een IT-ruimte, een open space of een controlecentrum voor cybercriminaliteit.
Voor wat tv betreft helpen onze teams maatschappijen voor uitzendingsproductie of reality-tv met apparatuur voor presentatoren of touch tablet-spelers.

Ils nous font confiances

KLM
AkzoNobel
BAM
Heineken
KPN
ArcelorMittal
Philips
TNT
Unibail-Rodamco
Unilever
Wereldhave
TomTom