iPhone 8: eerste beelden, eerste geruchten en nieuwe functies

Friday, 09 June 2017

iPhone 8: eerste beelden, eerste geruchten en nieuwe functies

We lezen steeds meer geruchten in verband met de laatste Apple smartphone, de iPhone 8. Het nieuwe toestelletje is al lang verwacht en het uitkomen was oorspronkelijk voorzien voor de maand september. Maar de datum werd uitgesteld tot de maand oktober of november 2017. Blijkbaar zijn er enkele productieproblemen die de marktintroductie van de laatst geborene duidelijk vertragen.

De aankondiging van deze vertraging heeft natuurlijk nog meer inkt doen vloeien. Een groot aantal websites hebben de vraag van dichterbij bekeken om zo eventuele nieuwigheden van de iPhone 8 te ontdekken.
De beelden die we de laatste dagen hebben kunnen bekijken beïnvloeden nog meer de geruchten. Het gaat over een video die door een blogger, specialist van de “IT-lekken”, online werd gezet. Op deze video zien we een persoon de smartphone, uitgezet, vastnemen. Dankzij deze beelden, mogen we al vermoeden dat enkele geruchten waar zullen zijn.
De eerste vaststelling is dat de iPhone zeer gelijkaardig is aan de iPhone 7s (en de iPhone 7 Plus). Esthetisch gezien zijn de twee modellen zeer gelijkend, maar het laatste model blijkt wat luxueuzer te zijn.
We kunnen daarnaast ook een OLED-scherm onderscheiden die de hele oppervlakte van de smartphone bedekt en dit bevestigt een groot aantal geruchten die aandrongen over de aanwezigheid van deze technologie op het nieuwe Apple product.
We hebben ook een irisscanner kunnen opmerken, iets waarmee de Samsung Galaxy S8 al uitgerust is, beschikbaar sinds enkele maanden. Met deze scanner zal de eigenaar van de iPhone zijn smartphone met een simpele knipoog kunnen ontgrendelen.

Na deze laatste onthulling, blijft er toch nog één onopgeloste mysterie… de toekomstige naam van deze iPhone … de iPhone 8 zal misschien niet iPhone 8 heten maar “iPhone X” of “iPhone Edition”. Enkele geruchten spreken zelfs over een simpele back to basics met de naam “iPhone”.


We zijn zeer ongeduldig deze laatste iPhone te testen, te gebruiken en te experimenteren! Maar ondertussen zijn een groot aantal smartphone modellen beschikbaar te huur voor al uw professionele evenementen.