Onze diensten

Tablets en computers huren bij LiveRental betekent ook profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van instellingen, logistiek, netwerken en accessoires. Door uw project aan ons toe te vertrouwen, kunt u rekenen op een kant-en-klare service die optimaal wordt beheerd.

Tablets en computers huren bij LiveRental betekent ook profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van instellingen, logistiek, netwerken en accessoires. Door uw project aan ons toe te vertrouwen, kunt u rekenen op een kant-en-klare service die optimaal wordt beheerd.

Instellingen voor iOS en Android

Het configureren van een iPad of Galaxy Tab behoort tot het dagelijkse werk van onze IT-teams.

Als u onze teams vraagt om uw gehuurde tablets en smartphones in te stellen en te configureren, ontvangt u gebruiksklare apparaten en bespaart u de tijd en moeite die u anders zou moeten besteden aan het instellen van meerdere apparaten. Als het gaat om de beschikbare configuratieopties, kunnen wij onder andere applicaties installeren, bestanden uploaden, snelkoppelingen naar het web instellen, onnodige applicaties verwijderen, de achtergrond aanpassen, stand-by tijden en helderheidsniveaus wijzigen, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons wat u nodig hebt en u ontvangt uw gehuurde tablets volledig gebruiksklaar.

Instellingen voor Windows en Mac

Wilt u Windows- of Mac-computers huren bij LiveRental? Profiteer van onze installatieservice.

Het huren van een laptop-, Mac- of Macbook-vloot is een uitstekende oplossing om u te verlossen van alle technische en operationele beperkingen die gepaard gaan met de aankoop. Als u computers huurt, profiteert u van een uitgebreide service en, met LiveRental, van een installatieservice om de apparatuur op voorhand te configureren en gebruiksklaar te maken. Onze IT-technici kunnen programma's, certificaten, configuratieprofielen, beveiligingsregels en externe desktops voor u installeren. Voor de meest veeleisende klanten is het ook mogelijk om gebruik te maken van een Windows of Mac OS image om identieke configuratieprofielen te klonen.

Beperkingen en Kiosk-modus

Beveilig gehuurde tablets met de oplossingen 'kiosk' of 'begeleide toegang' en houd controle over de apparaten.

Neem de volledige controle over het gebruik van gehuurde tablets en smartphones met ons brede aanbod aan toegangsbeperkende oplossingen. Afhankelijk van uw eisen zal ons team u adviseren en de beperkingsmodus implementeren die het beste past bij uw behoeften. Met deze service kunt u er zeker van zijn dat uw gebruikers geen toegang krijgen tot ongepaste inhoud. U kunt ook de vertrouwelijkheid van bepaalde informatie garanderen en gebruikers sturen in de richting van het gewenste gebruik van de gehuurde tablets.

Mobile Device Management

Als experts in MDM-oplossingen (Mobile Device Management) helpen onze teams u om de controle te behouden.

MDM-oplossingen kennen geen geheimen voor LiveRental! We zijn vertrouwd met bijna zes verschillende MDM-platforms en kunnen u adviseren en de beste oplossing voor uw evenement implementeren. MDM geeft u de mogelijkheid om uw gehuurde tablets of iPads op afstand te beheren, u kunt bijvoorbeeld op afstand apps installeren, een beveiligingsbeleid instellen, apparaten resetten, de status ervan controleren of ze geolocaliseren.
De opties die MDM biedt zijn talrijk en geven ons een hoge mate van controle over de huur van uw tablets of computers. Voor MDM-licenties worden licentiekosten in rekening gebracht. Dankzij LiveRental profiteert u van onderhandelde prijzen met de grootste aanbieders.

Microsoft Office 365

Office 365 is onmisbaar in de zakelijke wereld en geeft u alle tools die u nodig hebt om de productiviteit van uw teams te verhogen.

Vraag advies aan onze accountmanagers om de meest geschikte Microsoft 365-licentie te kiezen en de installatie en activering ervan op uw gehuurde computers te plannen. Het Microsoft-pakket past naadloos in de Windows-omgeving en werkt ook probleemloos op Apple-apparaten via iOS en MacOS. Door uw gebruikers te voorzien van tablets en computers die vooraf zijn uitgerust met Office 365-software, kunt u hen het voordeel geven van een gebruiksklare hardware- en softwareoplossing.

Data 4G/5G

Op zoek naar een dataverbinding op uw tablet, smartphone of computer?

LiveRental kan een 4G- of 5G-sim integreren op elk van de apparaten die u huurt. Zo wordt er gedurende de huurperiode een datapakket geactiveerd op uw smartphones, tablets en computers. Onze pakketten variëren van 500 MB tot 100 GB per apparaat. Op verzoek kunnen we opwaardeerbare geblokkeerde pakketten aanbieden, die in heel Europa geldig zijn. Internationale oplossingen zijn ook beschikbaar als u voor korte of langere perioden een dataverbinding nodig hebt buiten Europa. Bespaar uzelf het gedoe van abonnementen en activeringen en bestel uw alles-in-één oplossing bij LiveRental.

Dongle / Hotspot 4G/5G

De ideale oplossing ter plaatse om uw apparaten met het mobiele netwerk te verbinden

Huur een 4G-/5G-dongle met datapakket bij LiveRental. Een voordelige en praktische oplossing om een wifi-netwerk uit te zenden vanaf een mobiele verbinding in een straal van 10 tot 30 meter. Met deze draadloze oplossing op batterijen kunt u gehuurde iPads of tablets aansluiten op een internetverbinding zonder dat u voor elk apparaat een simkaart hoeft te bestellen. Hiermee kunt u ook Surface Pro-tablets of laptops verbinden die niet beschikken over een simkaartpoort. Deze oplossing kan ook worden gebruikt om een netwerk in te stellen voor draadloos printen op een evenement. Onze teams stellen de 4G/5G-dongle(s) in op basis van uw vereisten, met door u gekozen wifi-naam en wachtwoord.

Opzetten van wifi-netwerken

Organiseert u een evenement in een zaal of ruimte waar geen wifi beschikbaar is?

Laat LiveRental speciaal voor uw evenement een privé wifi-netwerk opzetten. Het opzetten van een wifi-netwerk is een speciale service die een aanvulling vormt op uw huur van computers en tablets en komt bijzonder van pas bij het organiseren examens, trainingen, congressen en conferenties. Onze netwerktechnici kunnen uw behoeften met betrekking tot oppervlakte, bandbreedte en netwerkbeperkingen in kaart brengen en een specifieke infrastructuur opzetten om uw gebruikers te voorzien van een beveiligde wifi-verbinding speciaal voor het evenement. Of u nu 100 of 2.000 apparaten moet verbinden, bij LiveRental vindt u altijd een oplossing die afgestemd is op uw behoeften en die geschikt is voor gebruik op korte of middellange termijn.

Opzetten van satellietnetwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare internetoplossing als aanvulling op een conventionele internetverbinding?

Ons netwerkteam kan een tijdelijke internetverbinding via satelliet opzetten voor uw evenement. Deze verbinding vormt een aanvulling op een glasvezellijn of een traditionele cellulaire lijn om in te kunnen grijpen bij een netwerkprobleem op een van de hoofdlijnen. Deze oplossing is ideaal voor evenementen waar een onberispelijke continuïteit van de service nodig is, zoals het organiseren van een examen op tablets of het streamen van een evenement. Zo kunt u uw IT-huurproject voltooien met een 100% betrouwbare netwerkoplossing.

Samenstellen van individuele pakketten

Een complete marketinglogistieke service om het succes van uw project ter plaatse te garanderen.

Onze orderverwerkingsteams staan tot uw beschikking om individuele pakketten op maat samen te stellen voor het opzetten van uw apparatuur in het hele land. Op uw verzoek kunnen we individuele pakketten samenstellen met IT-apparatuur, accessoires zoals hoezen of tassen, opladers, een brochure en elk ander accessoire dat relevant is voor uw gebruiksdoeleinden. Dankzij deze service kunt u de gehuurde tablets of computers in recordtijd en met een gerust hart ter plaatse opzetten.

Levering op meerdere punten

Uw bestelling laten afleveren op 1.000 adressen in heel Europa? Ook dat is een specialiteit van LiveRental!

Organiseert u een buitendienstoperatie op het gebied van training, enquêtes of marketing? Onze teams kunnen leveringen en ophalingen organiseren op honderden verschillende adressen in heel Europa. Dankzij deze logistieke service kunt u uw hele project concentreren bij LiveRental en profiteren van een optimale coördinatie van alle technische aspecten van het evenement: verhuur van tablets, configuratie, levering en ophaling op verschillende locaties ter plaatse, netwerkverbindingen en technische ondersteuning. Grote onderzoeks- en activatiemarketingbedrijven vertrouwen op LiveRental voor het opzetten van hun digitale activiteiten op locatie.

Roadshows

Het begeleiden van een nationale roadshow: een praktische en betrouwbare oplossing.

Voor sommige van onze klanten kunnen wij de organisatie van roadshows ondersteunen en alle IT- en netwerkaspecten organiseren die hiervoor nodig zijn. Naast het verhuren van computers, printers en andere technische oplossingen, kunnen we technisch personeel leveren om de apparatuur te monteren en te demonteren gedurende de tour. U kunt ook rekenen op onze teams voor het opzetten van mobiele secretariaten, toegangscontrolesystemen, interactieve terminals, vergaderzalen, enz.

Installatie op locatie

Ons veldteam gaat met u mee om uw gehuurde apparatuur op locatie gebruiksklaar te maken.

Laat de ingebruikname van uw gehuurde tablets of computers over aan onze veldtechnici. U bespaart uw eigen teams de last van het uitpakken, controleren, aansluiten, in gebruik nemen, testen en terugbrengen van de apparatuur. Ons veldteam is gewend om te werken op evenementen en zakelijke omgevingen en beschikt over de beste praktijken en het nodige reactievermogen om ervoor te zorgen dat alle IT-apparatuur binnen de verwachte tijd en volgens uw richtlijnen wordt ingezet. Besteed alle technologische aspecten van uw project uit aan LiveRental en profiteer van een kant-en-klare, betrouwbare en professionele service.

Inrichting van examenruimtes

Het opbouwen, aansluiten, testen en afbreken van werkruimtes voor examens, persconferenties of trainingen.

Examenorganisatoren kunnen bij LiveRental niet alleen terecht voor het huren van IT-apparatuur, maar ook voor het inrichten van de examenlocatie met alle nodige apparatuur. Ons installatieteam kan op locatie honderden gehuurde laptops of tablets installeren en zorgen voor beveiliging, stroomvoorziening, aansluitingen, testen en netwerkmogelijkheden. Als u ons team deze IT-opdracht toevertrouwt, bent u verzekerd van een optimale coördinatie van alle IT-behoeften van uw evenement of project.

Training en advies

Hulp nodig bij het gebruik van uw gehuurde apparatuur? Onze teams staan voor u klaar.

Vraag bij onze teams trainingen of adviessessies aan om u te helpen bij het gebruik van uw gehuurde computers en tablets. We kunnen u assisteren, trainingen geven of trainingsmateriaal voor u opstellen om u te helpen bij het gebruik van MDM-oplossingen, (netwerk-)restricties, grootschalige configuratie, maar ook bij meer (branche-)specifieke oplossingen. Tablet- en computerhuur stopt niet bij de hardware: u kunt rekenen op onze teams om u te helpen het maximale te halen uit uw gehuurde apparaten.

Accessoires op maat

Vraagt uw project om zeer specifieke accessoires?

LiveRental kan de accessoires vinden die het beste bij uw behoeften passen. Of het nu gaat om tassen, statieven, sloten, hoofdtelefoons of tassen, wij kunnen op de markt zoeken naar de uitrusting die u nodig hebt zonder u te dwingen een keuze te maken uit onze hoofdcatalogus. Dit zoeken en aanpassen van apparatuur is een goede manier om u een complete service te bieden die volledig aansluit bij de specifieke vereisten van uw project.