Configuratie van uw apparaten, voor een kant-en-klare verhuur

Maandag, 03 Augustus 2020

Configuratie van uw apparaten, voor een kant-en-klare verhuur

Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw IT-projecten en evenementen, verzorgt LiveRental het hele huurproces, van de bestelling tot en met de teruggave van de apparatuur. Voor uw projecten die een instelling van de apparatuur voorafgaand aan het project vereisen, staat ons team van IT-ingenieurs voor u klaar.

Elke dag ontvangen wij nieuwe aanvragen voor de huur van tablets, smartphones, PC's of Macs met speciale behoeften voor elk van onze klanten. Een achtergrond, een toepassing, het instellen van beperkingen, enz. U kunt ons voorzien van de onderdelen om de apparaten voor te bereiden. We kunnen enkele honderden apparaten tegelijk configureren om u een kant-en-klare service aan te bieden.

Als u een beurs of een evenement organiseert waarvoor u zich ter plaatse moet registreren, bieden wij u een gebruiksvriendelijke toepassing aan die wij installeren en uw gastenlijst opstellen.

Hetzelfde geldt voor de aanmaak en het integreren van interactieve of tevredenheidsonderzoeken voor uw klanten en bezoekers.

Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een van onze klanten die in de trein een tevredenheidsonderzoek uitvoert, door het installeren van een applicatie met account-instellingen. Meer dan 500 tabletten worden elk jaar geconfigureerd en verzonden voor de werking ervan.

Moet u een kant-en-klaar computerpark huren voor uw medewerkers of klanten? We stellen basisprofielen op die een optimaal en vereenvoudigd gebruik van de computer mogelijk maken. Onze expertise en onze tools stellen ons in staat om honderden pc's in één dag op te zetten en uw software, bestanden of specifieke restricties te integreren.

We zijn al 5 jaar bezig met het uitrusten van winkelcentra met interactieve spelcomputers. Elke aanvraag is verschillend naargelang de verwachtingen van het merk en het seizoen. Ons team van ingenieurs heeft een oplossing ontwikkeld die het mogelijk maakt om elk spel in een paar minuten te installeren en de geïntegreerde 4G SIM-kaarten op afstand te beheren.

Voor al uw projecten voor het huren van een tablet of computer, met of zonder configuratie, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, die uw aanvraag zal behandelen en de beste huuroplossing zal voorstellen.