Onze diensten

Onze teams staan u graag bij in de ontwikkeling van uw persoonlijke Event Applicatie:
Enquêtes, een Quiz, Live Voting, Interactiviteit, Roadbook, Catalogussen, noem maar op.
Wij maken graag de applicaties voor u, volledig up maat.

Installaties

Default of Op Maat

Wanneer u ons uw project toevertrouwt, stellen wij u een default installatie voor: de installatie van een basisprofiel met toegang tot alle Native Applicaties en een 100% opgeladen batterij. Naar gelang het gewenste gebruik, kunnen wij u eveneens een installatie op maat aanbieden. Hierbij installeren wij voor u specifieke applicaties en nemen wij u de upload van verschillende media graag uit handen.

Applicaties op maat

Een groot aanbod aan applicaties 

Onze Acount Managers kunnen samen met u de beste opties bespreken voor een geschikte applicatie. Voor al uw marketingoperaties en events hebben wij gebruiksklare oplossingen: personaliseerbare enquêtes, quizzen en spelletjes, live voting, schattenjachten, het onthaal van uw genodigden,... Voor meer specifieke tactiele wensen, ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte en volledige gepersonaliseerde oplossingen.

Advies

Volgens uw Project

Onze Account Managers staan voor u klaar om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Door onze op maat gemaakte services nemen wij de volledige omvang van uw digitale projecten van u over. Aarzel niet contact met ons op te nemen en laat ons doen waar we goed in zijn: Studies over digitale projecten, een kijk voor optimalisatie, advies inzake devices en software allemaal volledig volgens uw wensen.

Logistiek

Een flexibele en vlekkeloze service

Wij garanderen u een datum en een tijdstip van levering zowel binnen Nederland als in het buitenland. Wij zetten ons ervoor in dat het materiaal u de dag voor uw event geleverd wordt, zodat u tijdig alles kan testen en nakijken. Als u landelijk verspreide projecten heeft, stellen wij u graag onze dispatch service voor: Een levering tot op 100 verschillende plaatsen over heel het land. Dankzij voorgefrankeerde verpakkingen, laten we alles weer door een chauffeur ophalen op een adres naar keuze.

Begeleiding ter Plaatse

Support en Opleiding

Ons team kan voor u ter plaatse het volledige materiaal installeren, van de uitpakking van het materiaal tot de volledige plaatsing en configuratie. Afhankelijk van uw project, kunnen wij eveneens uw teams opleiden inzake de verschillende devices en de nodige preconfiguraties.

Cellular Netwerken

3G en 4G

Wanneer u voor onze 3G/4G oplossingen kiest, profiteert u van onze toestellen met van te voren opgeladen SIM-kaart van 250 MB tot 6 GB. Wij stellen u ook graag mobiel internet met gedeelde verbinding voor om eveneens andere toesteltypes aan te sluiten, zoals PC’s of Wifi printers. Aangezien wij u het beste bereik willen bieden, waar u zich ook bevindt, stellen wij u de 3G/4G connectie van Vodafone voor.