iPad huren Nederland

LiveRental bezit één van de grootste iPad-parks van Europa. Het materiaal is beschikbaar te huur. Geniet van onze services en materiaal om al u digitale projecten te benadrukken.

Een iPad huren met een kwaliteitsvolle service

Als Nederlandse expert in het iPad verhuur zetten we onze knowhow ten dienste van de klant en dit voor een zeer competitieve prijs. Geniet van onze brede gamma iPads, iPad Air, iPad Pro, iPad mini en een groot aantal andere modellen. Onze Account Managers staan klaar om u advies te geven maar ook om uw behoeftes goed te definiëren om er het beste resultaat uit te halen. Onze diensten zijn flexibel en zullen u zeker helpen bij het organiseren van uw evenementen. LiveRental blijft ter uw beschikking, van de installatie tot de levering.

ONS AANBOD

Dankzij LiveRental krijgt u toegang tot meer dan 3000 toestellen: iPads, iPhones, Samsung Galaxy tablets, schermen, enz. voor al uw professionele events. Onze verhuurdiensten geven u toegang tot toestellen van de laatste generatie die uw evenementen een vernieuwend en digitaal karakter zullen bezorgen. Elk jaar staan onze teams meer dan 900 klanten bij, uit tal van sectoren en in heel Europa, in de realisatie van hun events, beurzen, conferenties, seminaries, tentoonstellingen of street marketing events.

ONZE DIENSTEN

De teams van LiveRental stellen een uitgebreid pakket aan bijkomende services voor om aan al uw digitale behoeften tegemoet te komen. Als informatica-specialist in digitale oplossingen, staan ze ter beschikking om u de best passende huuroplossing aan te bieden. Dankzij hun zeer gevarieerde materiaal panel, zult u zeker het toestel vinden die helemaal in lijn met uw wensen en digitale noden gaat staan.

Onze Klanten

Live Rental begeleidt jaarlijks meer dan 800 bedrijven bij hun digitale projecten.

KLM
AkzoNobel
BAM
Heineken
KPN
ArcelorMittal
Philips
TNT
Unibail-Rodamco
Unilever
Wereldhave
TomTom